Project implementatie

Project oplevering

Het succes van een project is een combinatie van leiderschap, de juiste competenties en teamwerk.

Projecten worden gedragen en voldragen door mensen. Een team met de juiste combinatie van vaardigheden, in een goed georganiseerde omgeving, geeft je meer slaagkansen en de opportuniteit om de concurrentie een stapje voor te blijven.

Doorheen de jaren hebben we ons toegelegd om verschillende projecttechnieken toe te passen in het echte leven, op maat gemaakt voor onze klanten, met een stevig fundament in PMI, Prince2 en Lean.

Project Portfolio Beheer

Vaak gaan organisaties gebukt onder het gewicht van het governance model. Projecten slagen er niet altijd in op te leveren, de geplande winsten worden er niet uit gehaald, planning en coordinatie nemen steeds meer middelen in beslag om de toegenomen complexiteit te kunnen bolwerken.

Wij zijn we actief in verschillende industrieën; van multinationals to KMOs en richten ons op het creeëren van synergieën waar theorie en pragmatisme een stabiele basis vormen.

Voor complexere coördinaties en hebben we op basis van onze ervaring en marktstandaarden een eigen methode ontwikkeld: Helix².

Dit combineert de behoefte aan governance en controle met de ruimte voor creativiteit om snel te kunnen schakelen en innovatief te werken. Op deze manier borgen wij de kwaliteit  die noodzakelijk is om projectportfolio's succesvol op te leveren met voldoende flexibiliteit en aandacht voor stakeholders.

©2019 by Percom. Proudly created with Wix.com